Mspecs är ett relativt nytt mäklarsystem på den svenska marknaden. En utmanare till de mer kända alternativen Vitec och FasAd. Mspecs erbjuder ett helt batteri av fiffiga matchningsfunktioner och rapportverktyg som innebär väsentligt förkortade handläggningstider och mindre administrativa bekymmer. Ett annat plus är att Mspecs förmodligen är det mest prisvärda mäklarsystemet på marknaden idag, i jämförelse med konkurrenterna är kostnaderna betydligt lägre. Något som är av uppenbara skäl är ett stort plus både för mäklarna och deras kunder. Det är ju trots allt så att arbetet som fastighetsmäklare överlag betyder långa arbetsdagar i högt tempo och mycket stress.  Som mäklare möter du ständigt nya kunder som mycket väl kan ringa på både kvällar och helger. En bostadsaffär är en stor sak för de allra flesta privatpersoner så det är inte så konstigt att de alltid vill ha tillgång till färsk och tillförlitlig information. Därför är det viktig för mäklare att ha ett verktyg som ger dem möjligheten att tillhandahålla den här information till sina kunder i alla lägen och det är just därför som mspecs är ett så bra val.

Mspecs är  konstruerat och designat av personer som arbetat som mäklare själva. Just därför är systemet å smidigt och enkelt att inkorporera i det dagliga arbetet. Alla funktioner som behövs finns där och snabbt och smidigt att nå via webben. Vill du veta mer, eller rent av byta till Mspecs? Surfa in på Mäklarlabbet.se de kan snabbt hjälpa dig att bygga en ny webbsida med Mpecs inbyggt.

 

screenshot_702

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *